semua Kategori
EN
Kuat namun tenang, Hormatilah selamanya

Laman Utama>Tentang kami>Profil Syarikat

tiga negara sayabilah Roots blower berasal dari perusahaan Cao. Selepas tiga puluh tahun sejarah profesional, ia telah terkenal di dalam dan luar negara untuk produk unggul dan watak yang ikhlas dan ikhlas.

       

Nantong Rongheng Environmental Protection Equipment Co., Ltd. ialah sebuah syarikat profesional yang terlibat dalam pembangunan, pembuatan, penjualan dan perkhidmatan pelbagai jenis blower, pam vakum dan produk lain. Perlindungan produk: peniup akar tiga bilah tujuan umum, peniup akar tiga bilah kalis letupan, peniup akar tiga bilah anti-karat, peniup dan unit akar tiga bilah tekanan tinggi dan tekanan tinggi, pam vakum akar tiga bilah dan unit, kipas berputar, Pelbagai injap keselamatan, peranti peredam, dsb.

       

Rongheng mempunyai daya teknikal yang kuat, kaedah reka bentuk termaju, peralatan pemprosesan yang canggih, dan sistem kualiti yang sempurna. Ia telah mencapai kejayaan besar dalam banyak teknologi utama produknya, dan penunjuk prestasi utamanya seperti kecekapan tenaga dan hingar telah mencapai tahap lanjutan dunia. Pasukan teknikalnya ialah penggubal utama piawaian industri HJ/T251-2006 "Keperluan Teknikal untuk Produk Perlindungan Alam Sekitar Roots Blower" China.

       

Syarikat Rongheng mematuhi falsafah perniagaan kualiti, inovasi, perkhidmatan dan integriti. Ia bergantung pada produk berteknologi tinggi dengan hak harta intelek bebas. Dengan kualiti yang sangat baik, harga yang berpatutan, dan perkhidmatan yang bertimbang rasa, produknya dijual di seluruh negara dan luar negara. Penyahsulfuran asap, sintesis kimia, penghantar pneumatik, peleburan relau letupan, akuakultur, pembuatan kertas dan bidang lain mempunyai reputasi dan bahagian pasaran yang tinggi.

       

Rongheng akan terus menyediakan lebih banyak produk profesional untuk perlindungan alam sekitar negara saya dan pelbagai usaha.