semua Kategori
EN
6
21
22
23
6
21
22
23

Peniup Akar Suhu Tinggi Dan Tekanan Tinggi


  • Maklumat Asas
  • Penerangan Produk
  • Ciri-ciri
  • Spesifikasi Utama
  • Aplikasi Khas
  • Pertanyaan
Maklumat Asas
Model NO.
siri RH
Jenis Teknologi
Peniup Anjakan Positif
Speed ​​berputar
X
motor Power
0.75-250kw
sederhanaUdara, Gas Neutral
Pakej Pengangkutan
Kes Kayu Standard
spesifikasiLaras
Cap DaganganRH
asalChina
Kod HS
8414599010
Kapasiti Pengeluaran
2000
Penerangan produk

Kipas suhu tinggi dan tekanan tinggi siri HT adalah produk yang direka khas untuk keadaan kerja sebagai kipas beredar dalam sistem tertutup.

Untuk mengekalkan kecekapan tindak balas yang lebih tinggi dalam sistem sedemikian, selalunya terdapat suhu dan tekanan yang lebih tinggi dalam sistem. Oleh kerana bahan utama peniup Akar biasanya diperbuat daripada besi tuang, bahan itu boleh disepuhlindap atau digrafikkan pada suhu tinggi, dan terdapat bahaya tersembunyi letupan badan di bawah tekanan tinggi. Kedap getah am terdedah kepada penuaan dan kegagalan pada suhu tinggi. Pada masa yang sama, galas di bawah keadaan suhu tinggi terdedah kepada kegagalan galas disebabkan oleh perubahan struktur metalografi bahan. Syarat-syarat ini mengemukakan beberapa siri Tuntutan yang keras.

Penghembus HT Roots khusus untuk suhu tinggi dan tekanan tinggi telah dioptimumkan dan dipertingkatkan khas untuk keadaan di atas. Dicadangkan secara kreatif struktur perumahan galas bersepadu jenis terbuka yang disejukkan dengan air. Badan jenis terbuka digunakan untuk melegakan tekanan tinggi sambil mengelakkan penghantaran suhu tinggi ke galas, dan risiko flashover yang disebabkan oleh kebocoran pelincir dalam kotak gear ke dalam badan dihapuskan. Kewujudan struktur yang disejukkan air menambah insurans berganda kepada perlindungan galas, yang secara berkesan meningkatkan kestabilan badan, memanjangkan hayat, dan mengurangkan suhu keseluruhan mesin.

Pada masa yang sama, kipas suhu tinggi dan tekanan tinggi HT, sebilangan besar pengedap mekanikal dan pengedap PTFE digunakan untuk mengelakkan kecacatan bahagian getah biasa yang gagal pada suhu tinggi dengan berkesan.

Berikut ialah gambarajah skematik proses dan piawaian parameter yang boleh dicapai bagi HT suhu tinggi dan kipas tekanan tinggi untuk keadaan kerja khas.Ciri-ciri

● Profil pendesak: profil CONCH tiga bilah unik, denyutan aliran udara kecil, kecekapan isipadu tinggi, kecekapan tinggi, penjimatan tenaga, hingar rendah dan getaran mikro;

● Mod penghantaran: sambungan terus;

● Masuk dan Keluar: Struktur salur masuk berbentuk berlian yang unik, pengambilan udara lancar;

● Gear: Gear ketepatan lima peringkat, ketepatan penghantaran tinggi, hingar rendah;

● Tangki minyak: struktur tangki minyak tunggal / dua adalah pilihan, konfigurasi fleksibel;

● Penyejukan: Struktur penyejukan air am, peranti penyejukan air beredar khas, peranti penyejukan minyak beredar adalah pilihan;

● Susun atur badan: susun atur tradisional, jenis padat padat


Spesifikasi Utama

◆ Kadar alir: 0.6 ~ 713.8m³ / min;

◆ Meningkatkan tekanan: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Kelajuan yang berkenaan: 490/580/730/980 / 1450RPM;

◆ Rintangan suhu maksimum: 500 ℃;

◆ Tekanan maksimum: 1.2MPa;

◆ Suhu pensuisan penyejukan air: 90 ℃;


Aplikasi khas

Nota: Keadaan suhu tinggi dan tekanan tinggi adalah kompleks, dan pemilihan adalah sukar. Sila hubungi syarikat kami terlebih dahulu untuk komunikasi.

HGddGpICTB2F0SDZSHU2Cw

Sijil
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Pertanyaan