semua Kategori
EN
22
22

Alat Suis Boleh Tanggal Berperisai Logam Dalaman


  • Penerangan Produk
  • Ciri-ciri
  • Aplikasi Khas
  • Pertanyaan
Maklumat Asas
Penerangan produk
Tiada.NamaUnitParameter
1Nilai voltankV24
2Tahap penebatKekerapan kuasa 1min menahan voltankV65 (79)
Impuls kilat menahan voltankV125 (145)
3Kekerapan yang dinilaiHz50
4Bas utama dinilai semasaA6302000, 25002500
5Dinilai masa singkat menahan aruskA1625, 31.531.5
6Puncak ternilai menahan aruskA4063, 8080
7Jarak rayapmm/kV20
8Tahap perlindungan
IP4X (IP2X selepas pintu kabinet dibuka)
9Beratkg900

8aZr_O95QTCxr3jhyGdOYQ

Ciri-ciri

● Badan kabinet dipasang dengan pelbagai lenturan plat aluminium-zink, yang mengelakkan ralat yang disebabkan oleh kimpalan, dan ketepatan pemprosesan dan pemasangan badan kabinet adalah tinggi.

● Gunakan susun atur yang dipasang di tengah, kestabilan mekanikal dan kebolehtukaran yang baik.

● Menggunakan busbar jenis D atau O, dan proses pemvulkanan resin epoksi, untuk mencapai penebat penuh, menambah baik pengagihan medan elektrik dalam kabinet, dan meningkatkan tahap penebat keseluruhan alat suis.

● Peranti ini dilengkapi dengan pelbagai fungsi menyekat: seperti masuk dan keluar elektrik troli pemutus litar, operasi pembukaan dan penutupan elektrik suis tanah, dsb., yang boleh menghalang pengendali daripada memasuki selang hidup dengan kesilapan.

● Operasi masuk dan keluar troli pemutus litar, operasi buka dan tutup suis pembumian, dan operasi buka dan tutup pemutus litar semuanya boleh dikendalikan secara elektrik. Dan PLC digunakan untuk mengukur dan mengawal prosedur operasi operasi on-off untuk merealisasikan operasi yang diprogramkan. Gunakan skrin sentuh sebagai antara muka manusia-mesin, dan kendalikan bahagian yang sepadan pada rajah simulasi yang disediakan oleh skrin sentuh.


Aplikasi khas

Nota: Apa-apa perkara di luar skop keperluan di atas akan ditentukan oleh pengguna dengan berunding dengan pengilang. Untuk tempat khas, seperti pencawang bawah tanah, pencawang tanpa pengawasan dan keadaan operasi lain yang lemah, peralatan penyejukan suhu malar harus ditambah di dalam rumah untuk memperbaiki keadaan operasi produk dan memastikan operasi peralatan yang selamat dan boleh dipercayai.

Pertanyaan