semua Kategori
EN
21
21

Alat Suis Tetap Logam voltan rendah


  • Penerangan Produk
  • Ciri-ciri
  • Pertanyaan
Maklumat Asas
Penerangan produk
modelNilai voltan(V)Kedudukan semasa(A)Arus pecah yang dinilai(kA)Dinilai masa singkat menahan arus1s(kA)Puncak ternilai menahan arus(kA)
GGD1380A 1000151530
B 600(630)
C 400
GGD2380A 1500(1600)303063
B 1000
C 600
GGD3380A 31505050105
B 2500
C 2000

kK7okGGITuW9PXyUkamF9w

Ciri-ciri

● Kabinet suis pengedaran voltan rendah AC jenis GGD menggunakan bentuk kabinet umum. Bingkai dikimpal oleh keluli berbentuk sejuk 8MF. Bahagian bingkai dan bahagian sokongan khas dihasilkan dan dibekalkan oleh syarikat kami untuk memastikan ketepatan dan kualiti tinggi kabinet. Komponen kabinet universal direka mengikut prinsip modul, dan terdapat 20 lubang pelekap modul, dan pekali universal adalah tinggi. Boleh membolehkan syarikat mencapai pra-pengeluaran. Bukan sahaja memendekkan kitaran pengeluaran, tetapi juga meningkatkan kecekapan kerja.

● Reka bentuk kabinet GGD mempertimbangkan sepenuhnya pelesapan haba semasa operasi kabinet. Terdapat bilangan slot pelesapan haba yang berbeza pada hujung atas dan bawah kabinet. Apabila komponen elektrik dalam kabinet menjadi panas, haba meningkat dan dilepaskan melalui slot atas, dan angin sejuk terus ditambah ke dalam kabinet dari slot bawah untuk menjadikan kabinet tertutup sendiri Saluran pengudaraan semula jadi terbentuk dari bahagian bawah sehingga mencapai tujuan pelesapan haba.

● Pintu kabinet disambungkan ke bingkai kabinet dengan engsel berputar, mudah dipasang dan dibuka. Jalur pengedap berbentuk gunung dibenamkan di tepi lipat pintu. Jalur pengedap antara pintu dan bingkai mempunyai lejang mampatan tertentu apabila pintu ditutup.

● Pintu instrumen yang dilengkapi dengan komponen elektrik disambungkan ke bingkai dengan berbilang helai dawai tembaga lembut. Bahagian pemasangan dalam kabinet disambungkan dengan bingkai oleh mesin basuh knurled, dan keseluruhan kabinet membentuk sistem perlindungan pembumian yang lengkap.

● Permukaan kabinet dirawat dengan proses penyemburan elektrostatik voltan tinggi. Dengan lekatan yang kuat dan tekstur yang baik.

● Penutup atas kabinet boleh ditanggalkan apabila diperlukan untuk memudahkan pemasangan dan pelarasan bar bas utama di tapak. Empat penjuru bahagian atas kabinet dilengkapi dengan cincin pengangkat untuk mengangkat dan menghantar.

● Tahap perlindungan kabinet ialah IP30, pengguna juga boleh memilih antara IP20 ~ IP40 mengikut keperluan persekitaran penggunaan


Pertanyaan