semua Kategori
EN
1
2
3
12
13
14
1
2
3
12
13
14

Peniup Empar Berbilang Peringkat


  • Maklumat Asas
  • Penerangan Produk
  • Ciri-ciri
  • Spesifikasi Utama
  • Aplikasi Khas
  • Pertanyaan
Maklumat Asas
Model NO.
RH-C-02
Kod HS
8414599010
Kapasiti Pengeluaran
100000PCS/Tahun

Penerangan produk

Produk blower emparan berbilang peringkat yang dihasilkan oleh syarikat kami mempunyai tempat dalam rawatan kumbahan domestik, penyahsulfuran gas serombong, pendenitrifikasi, pengeringan vakum, serbuk dan pengangkutan berbutir, pencucian arang batu dan arang batu, tekanan nitrogen, peningkatan biogas, pemanasan beredar dan bidang lain .

Melalui inovasi teknologi yang berterusan, syarikat kami baru-baru membangunkan blower empar (turbin) berbilang peringkat kecekapan tinggi. Kecekapan tinggi, penjimatan tenaga, bunyi rendah dan kelebihan lain menjadikannya produk blower dengan prestasi yang lebih baik dan harga yang lebih rendah di China. Produk ini dengan tegas melaksanakan GB/T28381- Standard Kebangsaan 2012 bagi "Nilai Terhad Kecekapan Tenaga dan Penilaian Penjimatan Tenaga Blower Empar", dan lulus ujian Institut Penyeliaan dan Pemeriksaan Kualiti Produk Nantong City.

Syarikat kami kini mempunyai beberapa teknologi yang dipatenkan dengan hak harta intelek bebas, dan telah memenangi penghormatan seperti "Perusahaan Teknologi Tinggi", "Perusahaan Teknologi Swasta di Wilayah Jiangsu", dan "Produk Berteknologi Tinggi".


Ciri-ciri

1. Berat ringan

Berbanding dengan jenis blower yang sama, beratnya adalah 30% lebih ringan.

2. Bunyi yang rendah

Bunyi badan peniup adalah kurang daripada atau sama dengan 84dB(A), dan ia adalah hingar frekuensi tinggi. Apabila tiada bilik kalis bunyi, jarak penyebaran tidak melebihi 20 meter

3. Getaran kecil

Di bawah keadaan operasi tanpa sebarang peranti pengurangan getaran, kelajuan getaran jejari (dua arah) tempat duduk galas blower ialah ≤4.0mm/s.

4. Tiada geseran mekanikal

Apabila blower berjalan, tiada geseran mekanikal antara bahagian lain kecuali galas, yang mengurangkan bunyi bising dan memastikan hayat perkhidmatan.

5. Jentera tanpa minyak

Tiada minyak atau gas dijana semasa operasi blower, dan aerator tidak berkarat, yang memanjangkan hayat perkhidmatan sistem pengudaraan.

6. Bunyi paparan digital suhu aci dan penggera cahaya

Perumah galas depan dan belakang badan kipas dilengkapi dengan termokopel, dan port disambungkan ke paparan digital untuk memaparkan suhu aci. Suhu galas akan meningkat kerana kekurangan atau terlalu banyak isian gris, minyak atau haus. Apabila suhu yang ditetapkan melebihi, bunyi dan penggera cahaya akan secara automatik penggera.

7. Penyelenggaraan mudah

Oleh kerana peniup emparan adalah mesin tanpa geseran, pemutar disokong oleh galas hadapan dan belakang, dan selongsong dan pendesak tidak mudah rosak. Penyelenggaraan harian adalah terutamanya untuk memastikan pelinciran berkesan galas dan pemantauan suhu. Biasanya, hanya penggantian galas dan gandingan diperlukan. Stud. Selongsong blower menggunakan struktur sambungan bersiri (serupa dengan rentetan haw candied), tempat duduk galas hadapan dan belakang adalah bebas, dan bahagian luar (disambungkan dengan bolt) disambungkan ke volut masuk dan ekzos. Semasa membaiki, tidak perlu membuka keseluruhan mesin, cuma buka skru bolt penyambung dan tanggalkan tempat duduk galas untuk menggantikan galas, menjimatkan masa dan kemudahan.

8. Penyejukan air kes

Untuk blower yang tekanannya lebih tinggi daripada 8mH2O, kerana suhu di hujung alur keluar mesti melebihi 160 ℃, spacer penyejuk ditambah pada lapisan luar selongsong (pemegun), yang boleh mengurangkan suhu gas lebih daripada 40 ℃, meningkatkan peningkatan tekanan blower dengan berkesan Kecekapan dan kecekapan kerja keseluruhan. Sumber air boleh disambungkan secara bersiri dengan peranti penyejukan air perumahan galas. Penggunaan air kurang daripada 1.5m3/j, dan kos penggunaan air jauh lebih rendah daripada kos elektrik yang dijimatkan kerana peningkatan kecekapan

9. Kawalan penyongsang

Untuk blower yang dilengkapi dengan motor voltan rendah 380V, penukar frekuensi boleh digunakan untuk meningkatkan frekuensi kuasa dan meningkatkan kelajuan kepada 3600rpm, dengan itu meningkatkan kecekapan blower kepada 80%. Selepas penukaran frekuensi, penggunaan tenaga boleh dijimatkan dengan banyak. Khususnya, julat pelarasan penggalak dan kadar aliran blower boleh menjadi lebih besar, dan julat penggunaan paras air tidak tetap seperti SBR adalah lebih luas. Ia mempunyai kelebihan pembilasan kerana penyumbatan separa pengudara, terutamanya peniup di bawah 45m³/min boleh mencapai kira-kira 11mH2O Boosting secara berkesan menyelesaikan masalah aliran kecil dan proses tekanan tinggi seperti pengudaraan telaga dalam.

10. Mudah dipasang

Blower lengkap dihantar dari kilang. Enjin utama dan motor dipasang pada tapak keluli yang sama. Tidak perlu menambah peranti redaman lain dalam pemasangan, dan keperluan untuk tahap pemasangan tidak tinggi. Muffler penapis di bahagian masuk blower boleh dipasang terus pada blower; dan paip alur keluar mesti disambungkan ke blower melalui sambungan fleksibel untuk mengelakkan graviti paip dan daya tambahan pemasangan daripada bertindak terus pada blower.

11. Rotor dihasilkan dengan teknologi canggih

Pendesak menggunakan teori unsur terhingga dan menggunakan reka bentuk kuasi tiga dimensi (aliran ternari). Pendesak diperbuat daripada aloi aluminium berkualiti tinggi dengan pemutus emparan; prestasi yang stabil dan boleh dipercayai, memastikan kekuatan pendesak di bawah operasi berkelajuan tinggi, untuk memastikan hayat perkhidmatan pendesak yang paling lama. Oleh kerana talian pendesak adalah munasabah dan dibuat dengan baik, kecekapan blower mencapai 78%, yang menjimatkan banyak tenaga dan mengurangkan kos operasi.

12. Penyejukan air perumah galas belakang

Dalam proses blower, disebabkan oleh mampatan udara, suhu selongsong akhir biasanya lebih tinggi daripada 80 ℃, dan suhu Xia Li boleh lebih tinggi daripada 100 ℃, jadi penyejukan kerusi galas perlu dipertimbangkan. Dalam reka bentuk asal, sistem penyejukan udara tempat duduk galas belakang telah dipasang, dan kini kami membuat inovasi atas dasar ini, menambah sistem penyejukan air, merealisasikan fungsi insurans dwi tempat duduk galas belakang dan memanjangkan hayat perkhidmatan galas. Kualiti air penyejuk tidak tinggi, air paip, air tebus guna, atau kumbahan terawat awal boleh digunakan.


Spesifikasi Utama

Mj1aWykqQkaYSCnmOIEuDA

Aplikasi khas

Spesifikasi teknikal utama produk siri C

Kadar aliran masuk: 15-1500m³/min

Tekanan alur keluar: 1000-12000mmH2O

Suhu persekitaran: -35~+40℃

Kelembapan relatif: 20~85%

Bunyi: ≤84dB(A)

Nilai getaran kerusi galas: kelajuan getaran ≤4.0mm/s


Sijil
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Pertanyaan