semua Kategori
EN
Kuat namun tenang, Hormatilah selamanya

Laman Utama>Produk>Roots Blower / Pam Vakum>Peniup Akar Pneumatik

5
27
28
29
5
27
28
29

Peniup Akar Pneumatik


  • Maklumat Asas
  • Penerangan Produk
  • Ciri-ciri
  • Spesifikasi Utama
  • Aplikasi Khas
  • Pertanyaan
Maklumat Asas
Model NO.
siri RH
Jenis Teknologi
Peniup Anjakan Positif
Speed ​​berputar
X
motor Power
0.75-250kw
sederhanaUdara, Gas Neutral
Pakej Pengangkutan
Kes Kayu Standard
spesifikasiLaras
Cap DaganganRH
asalChina
Kod HS
8414599010
Kapasiti Pengeluaran
2000
Penerangan produk

Aplikasi utama peniup Akar dalam industri penyampaian pneumatik termasuk: industri kimia, penyampaian bijirin, penyahsulfuran dan penyampaian abu, industri simen, penyampaian serbuk, dsb.

Ciri utama keadaan penyampaian pneumatik ialah blower bermula dan berhenti dengan kerap, tekanan serta-merta tinggi, dan mungkin terdapat penyumbatan paip.

AT siri pneumatik menyampaikan Roots blower mempunyai kualiti yang stabil, kawalan cleance yang tepat, dan lebihan kuasa keseluruhan mesin, yang boleh memastikan permulaan yang lancar blower di bawah keadaan tekanan tinggi dan mengelakkan penyumbatan paip; dalam persekitaran impak, kelegaan pendesak adalah stabil dan keseluruhan mesin berjalan lancar.

Sebaik sahaja penyumbatan paip dalam penghantaran pneumatik berlaku, ia adalah mudah untuk menyebabkan kemalangan peralatan. Peniup jenama import dalam projek pengangkutan makanan gluten jagung kumpulan bijirin di Liaoning, disebabkan kuasa lebihan peralatan yang tidak mencukupi, kekuatan keseluruhan mesin adalah terhad, penyumbatan paip berlaku semasa pengangkutan jarak jauh, menyebabkan peralatan berhenti serta-merta , dan sejumlah besar gas termampat dalam saluran paip Kesan spring udara, lantunan lajur udara kesan perpecahan keseluruhan peranti.

Semasa transformasi projek, mengikut ciri-ciri bahan serbuk gluten jagung dengan kelikatan tinggi dan mudah mendap, syarikat kami memilih jenis daun dengan denyutan aliran udara yang besar, dan menggunakan produk berkekuatan tinggi dengan kuasa aci rendah, kuasa berlebihan yang besar, dan tiada reka bentuk langkah aci utama. Konfigurasi, berjaya mencapai jarak mendatar 500M, pengangkutan jarak jauh ultra 30M kepala, dan operasi yang selamat dan stabil setakat ini.

WGbziCiUSReqHa7dz2s0rg

Tapak kipas hancur oleh aliran udara

Dalam industri penyahsulfuran dan pengangkutan abu, terdapat tekanan tinggi serta-merta melebihi 80kPa. Memandangkan keadaan kerja ini, kipas penghantar pneumatik siri AT dipratetap dengan saluran udara penyejuk dalam reka bentuk struktur, yang boleh beroperasi secara stabil di bawah keadaan kerja yang sepadan tanpa paip penyejuk air tambahan, yang memudahkan konfigurasi produk dan menjimatkan kos operasi.

Ciri-ciri

● Profil pendesak: profil CONCH tiga bilah unik, denyutan aliran udara kecil, kecekapan isipadu tinggi, kecekapan tinggi, penjimatan tenaga, hingar rendah dan getaran mikro;

● Mod penghantaran: tali pinggang, sambungan terus;

● Masuk dan Keluar: Struktur salur masuk berbentuk berlian yang unik, pengambilan udara lancar;

● Gear: Gear ketepatan lima peringkat, ketepatan penghantaran tinggi, hingar rendah;

● Tangki minyak: struktur tangki minyak tunggal / dua adalah pilihan, konfigurasi fleksibel;

● Penyejukan: penyejukan udara dan penyejukan air universal, boleh ditukar dengan mudah;

● Susun atur badan: susun atur tradisional, struktur padat padat


Spesifikasi Utama

◆ Kadar alir: 0.6 ~ 713.8m³ / min;

◆ Meningkatkan tekanan: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Kelajuan yang berkenaan: 500 ~ 2000RPM;

◆ Suhu pensuisan penyejukan air: 90 ℃ (bersamaan dengan tekanan 58.8kPa);


Aplikasi khas

Nota: Sebarang keadaan kerja rumit yang melibatkan operasi altitud tinggi, operasi frekuensi rendah, pengangkutan gas berketumpatan rendah (helium), dll., sila hubungi pasukan juruteknik kami terlebih dahulu.

bvwwFlleQWuinDrpdJ8jnQ

Sijil
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Pertanyaan