semua Kategori
EN
9
35
9
35

Peniup Akar Siri Dua peringkat


  • Maklumat Asas
  • Penerangan Produk
  • Ciri-ciri
  • Spesifikasi Utama
  • Aplikasi Khas
  • Pertanyaan
Maklumat Asas
Model NO.
siri RH
Jenis Teknologi
Peniup Anjakan Positif
Speed ​​berputar
X
motor Power
0.75-250kw
sederhanaUdara, Gas Neutral
Pakej Pengangkutan
Kes Kayu Standard
spesifikasiLaras
Cap DaganganRH
asalChina
Kod HS
8414599010
Kapasiti Pengeluaran
2000
Penerangan produk

Roots blower siri dua peringkat RHR ialah produk generasi baharu yang direka dan dibangunkan untuk aplikasi tekanan tinggi dan aliran besar. Berbanding dengan kipas emparan berkelajuan tinggi dan kipas emparan berbilang peringkat, ia tidak mempunyai lonjakan, tiada gerai, kebolehsuaian yang kuat kepada keadaan kerja, dan pelaburan. Kelebihannya ialah kos rendah dan penggunaan tenaga yang rendah.

Peniup dua peringkat RHR menggunakan pengiraan yang ketat untuk memastikan peniup berada di bawah keadaan kerja yang dinilai, dan kerangka utama dua peringkat hadapan dan belakang berada di bawah keadaan nisbah tekanan 1: 1, yang mengurangkan nilai mutlak tekanan pembezaan pada setiap peringkat, mengurangkan kebocoran dalaman, dan mengurangkan penggunaan tenaga. Reka bentuk penukar haba aliran balas berkecekapan tinggi meningkatkan kecekapan pengambilan udara antara peringkat. Apabila blower berfungsi melebihi 120KPa, ia boleh menjimatkan sehingga 30% tenaga berbanding dengan blower tradisional. dan peralatan aliran besar tradisional yang lain.

Peniup RHR mengguna pakai hujung udara pra-peringkat, intercooler, hujung udara pasca peringkat, skim penyejukan tiga peringkat, dan mengguna pakai reka bentuk bersepadu. Hanya satu paip air penyejuk diperlukan untuk memastikan keseluruhan unit berada di bawah perlindungan penyejukan air yang berkesan. Reka bentuk mempunyai redundansi yang tinggi, kesan penyejukan yang baik, dan pemasangan dan penggunaan yang mudah.


Ciri-ciri

● Borang konfigurasi: bentuk penukar haba pusat dua peringkat;

● Penyejukan: Penukar haba pusat adalah penyejukan aliran balas, dan ia menggunakan penyejukan segerak sekeping dengan kedua-dua belah hos.

● Nisbah tekanan: 1: 1 nisbah tekanan;

● Penukar Haba: Penukar haba menggunakan pelbagai penukar haba seperti tiub dan plat;

● Profil pendesak: profil CONCH tiga bilah unik, denyutan aliran udara kecil, kecekapan volum tinggi, kecekapan tinggi, penjimatan tenaga dan hingar rendah

● Mod penghantaran: tali pinggang dua peringkat, sambungan terus dua peringkat;

● Masuk dan Keluar: Struktur salur masuk berbentuk berlian yang unik, pengambilan udara lancar;

● Gear: Gear ketepatan lima peringkat, ketepatan penghantaran tinggi, hingar rendah;

● Tangki minyak: struktur tangki minyak tunggal / dua adalah pilihan, konfigurasi fleksibel

Spesifikasi Utama

◆ Kadar alir: 0.6 ~ 120m³/ min;

◆ Meningkatkan tekanan: 58.8 ~ 200kPa;

◆ Kelajuan yang berkenaan: 500 ~ 1600RPM;


Aplikasi khas

Nota: Aplikasi dua peringkat adalah rumit dalam pemilihan jenis. Untuk memastikan kecekapan reka bentuk yang tertinggi, sila hubungi syarikat kami untuk mereka bentuk pemilihan jenis terus untuk anda.

OFqGVr8uTsqmLFpFW1Lg8A

Sijil
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Pertanyaan