semua Kategori
EN
Kuat namun tenang, Hormatilah selamanya

Laman Utama>Produk>Roots Blower / Pam Vakum>Peniup Akar Bawah Air

muat turun
33
34
muat turun
33
34

Peniup Akar tenggelam


  • Maklumat Asas
  • Penerangan Produk
  • Ciri-ciri
  • Spesifikasi Utama
  • Aplikasi Khas
  • Pertanyaan
Maklumat Asas
Model NO.
siri RH
Jenis Teknologi
Peniup Anjakan Positif
Speed ​​berputar
X
motor Power
0.75-250kw
sederhanaUdara, Gas Neutral
Pakej Pengangkutan
Kes Kayu Standard
spesifikasiLaras
Cap DaganganRH
asalChina
Kod HS
8414599010
Kapasiti Pengeluaran
2000
Penerangan produk

Peniup Roots bawah air siri UW ialah produk generasi baharu dengan hak harta intelek bebas dan paten ciptaan negara. Ia mempunyai banyak kelebihan seperti penampilan yang indah, struktur padat, tiada bunyi bising, kos rendah, penyelenggaraan mudah, dan lain-lain, dan dikonfigurasikan dengan alat kawalan tempatan atau jauh.

Peniup bawah air siri UW direka terutamanya untuk peniup tradisional yang perlu membina bilik mesin, menyusun paip panjang, kos keseluruhan yang tinggi, perlu jauh dari tempat pejabat dan kawasan berpenduduk padat, dan menggunakan banyak air penyejuk dalam proses suhu tinggi .

Peniup bawah air siri UW menggunakan struktur bersepadu separa air masuk dengan motor luaran. Penampilannya cantik dan murah hati. Ia boleh diletakkan di tempat berhampiran bahagian proses. Tidak perlu membina bilik blower dan kemudahan pengurangan bunyi. Ia boleh memendekkan saluran paip bekalan udara dan menjimatkan keseluruhan kos projek.

Reka bentuk struktur unik blower bawah air siri UW berkesan menghilangkan bunyi aliran udara dan bunyi mekanikal semasa operasi blower. Ia boleh beroperasi dalam keadaan hampir senyap, dan boleh diatur secara fleksibel di kawasan yang mempunyai keperluan bunyi yang tinggi, seperti di dalam bengkel, hospital dan kawasan kediaman.

Peniup bawah air siri UW direndam dalam air semasa operasi, supaya mesin boleh mengangkut aliran udara suhu yang sangat tinggi, dan peranti air penyejuk yang beredar pintar boleh mengeluarkan haba dengan berkesan untuk memastikan operasi yang stabil bagi keseluruhan mesin pada suhu malar.


Ciri-ciri

● Kaedah penghantaran: tali pinggang;

● Saluran masuk dan keluar udara: struktur salur masuk udara bawah air yang unik, pengambilan udara yang stabil;

● Penyejukan: Seluruh mesin direndam dalam air dengan kesan penyejukan yang baik;

● Susun atur badan: jenis padat padat ;


Spesifikasi Utama

◆ Kadar alir: 0.6 ~ 120m³ / min;

◆ Meningkatkan tekanan: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Kelajuan yang berkenaan: 500 ~ 2000RPM;

◆ Rintangan suhu maksimum: 500 ℃;

◆ Bunyi: Tiada;


Aplikasi khas

★ Nota: Sila hubungi syarikat kami terlebih dahulu untuk keadaan kerja yang rumit seperti operasi altitud tinggi, operasi frekuensi rendah, pengangkutan gas berketumpatan rendah (helium)

★ Berkenaan: Produk ini amat sesuai untuk persekitaran dengan kawalan hingar standard yang tinggi, atau untuk mengangkut gas khas larut air dan gas suhu tinggi.

Q2r0y9NtSp2lQ9yPzcz2og

Sijil
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Pertanyaan