semua Kategori
EN
4
36
37
38
4
36
37
38

Peniup Akar Rawatan Air Sisa


  • Maklumat Asas
  • Penerangan Produk
  • Ciri-ciri
  • Spesifikasi Utama
  • Aplikasi Khas
  • video
  • Pertanyaan
Maklumat Asas
Model NO.
siri RH
Jenis Teknologi
Peniup Anjakan Positif
Speed ​​berputar
X
motor Power
0.75-250kw
sederhanaUdara, Gas Neutral
Pakej Pengangkutan
Kes Kayu Standard
spesifikasiLaras
Cap DaganganRH
asalChina
Kod HS
8414599010
Kapasiti Pengeluaran
2000
Penerangan produk

Syarikat itu telah mengumpul pengalaman yang kaya dalam industri rawatan kumbahan. Peniup siri WT dibangunkan dan produk yang dioptimumkan untuk masalah rawatan kumbahan menggunakan peniup akar tradisional: kos operasi yang tinggi, bunyi peralatan yang besar, dan perubahan besar dalam keadaan kerja.

WT siri rawatan air Roots blower adalah cekap, penjimatan tenaga, bunyi rendah, getaran mikro, prestasi yang stabil, masa operasi tanpa masalah yang panjang, kos penyelenggaraan yang rendah; memberi perhatian kepada kemudahan untuk penyelenggaraan dalam reka bentuk, dikhaskan (suhu galas, suhu minyak, getaran, dll) Antara muka penderia untuk pemantauan jarak jauh.

Memandangkan kos industri rawatan kumbahan semasa operasi jangka panjang, syarikat kami telah membangunkan sistem pengudaraan tepat blower untuk produk siri WT. Siri produk ini secara automatik boleh melaraskan keadaan operasi mengikut variasi oksigen terlarut dalam kumbahan, mengelakkan pengudaraan yang tidak sah, mengurangkan penggunaan tenaga dengan berkesan, dan menjimatkan kos operasi.

Mengikut tahap hingar di tapak operasi, peniup siri WT menggunakan teknologi yang dipatenkan seperti profil kontur CONCH, salur masuk dan alur keluar berlian, dan rongga penampan aliran udara, yang mengurangkan denyutan aliran udara dan getaran keseluruhan mesin secara berkesan. Produk siri WT juga dilengkapi dengan penebat bunyi dan produk pengurangan hingar, yang boleh dibeli dan dinaik taraf untuk mengurangkan bunyi berjalan kipas(mesin).

Memandangkan kenaikan suhu yang disebabkan oleh peningkatan dalam tekanan sistem akibat pemendapan enap cemar, penyumbatan tiub membran, dan peningkatan paras air semasa proses rawatan kumbahan, blower siri WT mengguna pakai reka bentuk struktur bersepadu penyejukan udara dan penyejukan air yang mempunyai memperoleh paten ciptaan kebangsaan, yang boleh meningkatkan tekanan operasi Selepas tinggi, ia ditukar daripada penyejukan udara kepada penyejukan air di tempat, yang mempunyai kebolehsuaian yang baik kepada keadaan kerja yang keras seperti tekanan berlebihan dan suhu berlebihan; ia mengelakkan peningkatan kos yang disebabkan oleh menggantikan peralatan untuk produk biasa dan mempunyai ekonomi yang baik.


Ciri-ciri

● Profil pendesak: profil CONCH tiga bilah unik, denyutan aliran udara kecil, kecekapan isipadu tinggi, kecekapan tinggi, penjimatan tenaga, hingar rendah dan getaran mikro;

● Mod penghantaran: tali pinggang, sambungan terus;

● Masuk dan Keluar: Struktur salur masuk berbentuk berlian yang unik, pengambilan udara lancar;

● Gear: Gear ketepatan lima peringkat, ketepatan penghantaran tinggi, hingar rendah;

● Tangki minyak: struktur tangki minyak tunggal / dua adalah pilihan, konfigurasi fleksibel;

● Penyejukan: penyejukan udara dan penyejukan air universal, boleh ditukar dengan mudah;

● Susun atur badan: susun atur tradisional, struktur padat padat

Spesifikasi Utama

◆ Kadar alir: 0.6 ~ 713.8m³ / min;

◆ Meningkatkan tekanan: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Kelajuan yang berkenaan: 500 ~ 2000RPM;

◆ Suhu pensuisan penyejukan air: 90 ℃ (bersamaan dengan tekanan 58.8kPa);


Aplikasi khas

Nota: Sebarang keadaan kerja rumit yang melibatkan operasi altitud tinggi, operasi frekuensi rendah, pengangkutan gas berketumpatan rendah (helium), dll., sila hubungi pasukan juruteknik kami terlebih dahulu.4TV8IKWTTRyn0O2c1pzYMg

Sijil
cer1
cer1
cer1
cer1
1
video

Pertanyaan